Master Class de tabals i batucada

El dimarts vinent, dia 14 d’octubre, es farà una master class de tabals i batucada gratis a carrec de Francesc Xavier, cap de colla del grup de batucada Sambandreu i professor de la extraescolar de tabals d’adults. L’objectiu es oferir una estona de iniciació a la música de percussió als adults de les families de la nostra escola, a la vegada que animar a tothom a formar part de la colla de Gegants i Tabals. No és necesari cap coneixement musical previ. Només ganes de passar-ho be! Animeu-vos!! És el moment!!! La clase es farà al nou gimnas de la escola, de 20:30 a 21:15. Tot seguit es farà l’assaig setmanal de la colla, al que també esteu convidats a assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *