Master Class de tabals i batucada

El dimarts vinent, dia 14 d’octubre, es farà una master class de tabals i batucada gratis a carrec de Francesc Xavier, cap de colla del grup de batucada Sambandreu i professor de la extraescolar de tabals d’adults. L’objectiu es oferir una estona de iniciació a la música de percussió als adults de les families de la nostra escola, a la vegada que animar a tothom a formar part de la colla de Gegants i Tabals. No és necesari cap coneixement musical previ. Només ganes de passar-ho be! Animeu-vos!! És el moment!!! La clase es farà al nou gimnas de la escola, de 20:30 a 21:15. Tot seguit es farà l’assaig setmanal de la colla, al que també esteu convidats a assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Trobada de Gegants d'Escoles de Catalunya 2024
General Trobades Escoles Catalunya

XXIV Trobada de Gegants d’escoles de Catalunya’24

Apunteu a l’agenda aquesta data.. i veniu amb els tabalers i tabaleres i la Locomaki! Mireu quina sorpresa tenim…, CLIQUEU AQUÍ!!! Recordeu! 7 d’abril a Canet de Mar. Parc de la Misericòrdia. 10.30h – andròmines per jugar i correfoc infantil 11.30h – cercavila. Recorregut:● Sortida des de l’esplanada de la Misericòrdia,on estaran plantats els gegants● […]

Llegeix més
General

Festa Major 2023

Cercavila El dia 3 de desembre la Colla de Gegants i Tabals de l’escola va estar present a la Cercavila. Vàrem gaudir d’un dia i d’uns gegants espectaculars, com els gegants de la Pedrera, com a convidats d’honor, i els gegants de Kíiv, com a convidats extraordinaris. El nostre gegant, en Mac va lluir la seva imatge […]

Llegeix més
General

INAUGURACIÓ DE L’ EXPOSICIÓ DE GEGANTS A L’ESPAI BOTA

A LA PLACETA DELS GEGANTS DE SANT ANDREU DE PALOMAR

Llegeix més