Segon any de la Colla

Segon any de la Colla de Tabals i Gegants La Maquinista!

Molt de temps des de la última publicació…

Aquest curs serà el primer any de la extraescolar de tabals per les nenes i nens de la escola. La colla de petits tabalers comença amb 12 alumnes de la escola, dirigits per l’Albert (dimarts de 16:30 a 17:30).

També hem tingut 5 noves incorporacions a la colla de grans. Som ja 22 tabalers i tabaleres, dirigits pel Francesc Xavier (dimarts de 20:00 a 21:00 repas i de 21:00 a 22:00 perfeccionament amb el Xavi).

Junt amb la colla de gegants de la escola, iniciem un curs a on consolidem la colla de tabals i gegants com una part de la comissió de festes del AMPA de la escola, preparats per animar qualsevol acte a on la escola vulgui una mica de música!

Benvinguts a tots i totes i bon curs escolar 2012-2013!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Trobada de Gegants d'Escoles de Catalunya 2024
General Trobades Escoles Catalunya

XXIV Trobada de Gegants d’escoles de Catalunya’24

Apunteu a l’agenda aquesta data.. i veniu amb els tabalers i tabaleres i la Locomaki! Mireu quina sorpresa tenim…, CLIQUEU AQUÍ!!! Recordeu! 7 d’abril a Canet de Mar. Parc de la Misericòrdia. 10.30h – andròmines per jugar i correfoc infantil 11.30h – cercavila. Recorregut:● Sortida des de l’esplanada de la Misericòrdia,on estaran plantats els gegants● […]

Llegeix més
General

Festa Major 2023

Cercavila El dia 3 de desembre la Colla de Gegants i Tabals de l’escola va estar present a la Cercavila. Vàrem gaudir d’un dia i d’uns gegants espectaculars, com els gegants de la Pedrera, com a convidats d’honor, i els gegants de Kíiv, com a convidats extraordinaris. El nostre gegant, en Mac va lluir la seva imatge […]

Llegeix més
General

INAUGURACIÓ DE L’ EXPOSICIÓ DE GEGANTS A L’ESPAI BOTA

A LA PLACETA DELS GEGANTS DE SANT ANDREU DE PALOMAR

Llegeix més