Segon any de la Colla

Segon any de la Colla de Tabals i Gegants La Maquinista!

Molt de temps des de la última publicació…

Aquest curs serà el primer any de la extraescolar de tabals per les nenes i nens de la escola. La colla de petits tabalers comença amb 12 alumnes de la escola, dirigits per l’Albert (dimarts de 16:30 a 17:30).

També hem tingut 5 noves incorporacions a la colla de grans. Som ja 22 tabalers i tabaleres, dirigits pel Francesc Xavier (dimarts de 20:00 a 21:00 repas i de 21:00 a 22:00 perfeccionament amb el Xavi).

Junt amb la colla de gegants de la escola, iniciem un curs a on consolidem la colla de tabals i gegants com una part de la comissió de festes del AMPA de la escola, preparats per animar qualsevol acte a on la escola vulgui una mica de música!

Benvinguts a tots i totes i bon curs escolar 2012-2013!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *